Stealth Audio Cables

Felsőkategóriás kábelek az USA-ból

http://www.stealthaudiocables.com

Az amerikai illetőségű kábelspecialistának már a neve is nagyon trükkös, ugyanis a „Stealth” szó önmagában „titkosság”-ot jelent, ami utalhat például az általuk birtokolt, más elől valószínűleg gondosan „elzárt” tudásra, másrészről viszont egy termékeik lényegét jellemző mondatból alkotott betűszó, amit, ha „kicsomagolunk”, akkor valami olyasmit kapunk, hogy hang technológia, ami tiszta audio harmóniát teremt a készülékek között.

A cég filozófiája szerint a high-end nem elvont dolog, hanem egy jól megfogható, általános fogalom, vagyis a minőségi szintje alapján egy termék vagy beletartozik ebbe a kategóriába, vagy nem, a kábelek pedig mindenképpen teljes értékű részei a rendszernek.

Kábeleik minősége számos, külön-külön is egyaránt fontos alkotórészből tevődik össze, melyek a komplex és precíz kábel geometria, a minőségi anyagok (arany, ezüst, ill. különböző ötvözetekből készült vezetők valamint Teflon ill. vákuum szigetelés), és végül a költség-nem-számít csatlakozók, szilárd ezüst kontaktusokkal és titánium ill. karbon külső házakkal. Termékeik mindegyikét gondosan tesztelik, mielőtt elhagyná az üzemet, s a gondosságnak és a megbízhatóságnak köszönhetően teljes élettartamra vonatkozó garanciát adnak rájuk.

Termékválasztékuk analóg és digitális összekötőkábelekből, hangszóró vezetékekből, és speciális hálózati kábelekből áll, így komplett, teljes harmóniát megvalósító kábelezés felépíthető belőlük.