A Pass Labs bejelentette az új INT-60 és INT-250-es integrált erősítők érkezését

Megjelent: 2015-01-03

CES, Las Vegas, 2015. Január 6. - A világszerte egyedi és kifinomult termékeiről ismert audió innovátor, a Pass Laboratories bemutatja két legújabb termékét, az INT-60 és INT-250-es integrált erősítők személyében. Mindkettő lenyűgöző, flexibilis és erőteljes tagjai a Pass Labs család audiophil produktumainak amelyek mindég is a zenét helyezték előtérbe.

A Pass Labs öt évvel ezelőtt egyszer már megrengette a világot amikor először mutatott be a cég történetében integrált erősítőket, az INT-30 és INT-150 személyében. Sok más előny mellet, az volt az egyik legnagyobb érdekessége ezen integráltaknak, hogy a szokásos 6-9 lépésben történő erősítést leredukálta mindössze két lépésre, ezzel az egyedi topológiával biztosítva a lehető legtisztább és legdirektebb jelutat, ami egyben szuperlatív audiofil élményt is biztosított a hallgatóknak.

Ezúttal, a Pass még magasabbra helyezi a lécet az új integrált erősítőivel. A nagyra becsült INT-30A nagytestvére az INT-60 még nagyobb teljesítményt biztosít az előd kifinomultságával párosítva, biztosítva ezzel a 87db feletti hangfalak kényelmes meghajtását.

Az INT-60 a legendás INT-30A "ott vagyok a koncertteremben" színpadleképzésére épül, spektakuláris realizmust nyújtva, még az olyan kritikus hangfalak meghajtása esetén is mint az elektrosztatikusok. Az INT-250 pedig 250 wattra emeli a teljesítményt a kistesvér 150 wattjáról.

Mindkét erősítőben nem csak az ikonikus kéken világító mérőműszer lett a ".8"-as sorozatból átimportálva, hanem az ott alkalmazott továbfejlesztett áramkörök, táp és kimenő erősítőszakasz is.

Mindkét erősítő hasonló funkcionalításokat biztosít a használójuk számára, mint az előlapon elhelyezett bemenetválasztó gombok, digitális hangszint kijelző, hangerőszabályzó és a "Mute" gomb. A hátlapjukon 4 pár vonalszintű bemenet található, továbbá egy vonal szintű kimenet és két pár Furutech hangfal csatlakozó terminál.

Mindkét erősítő alkalmas lehet egy elsődleges referencia vagy másodlagos magas hangminőségű audiofil rendszer kiszolgálására. Ezen célok elérése érdekében a fejlesztés során a készülékeket hosszas tesztelésnek vetették alá a Pass Labs saját lehallgató helységeiben, mintegy 6 különböző rendszerben tesztelve párhuzamosan.

Az INT-60 várható ára az USA-ban mintegy 9.000$ lesz, míg az INT-250 12.000$-be fog kerülni.