Array ( [prg] => test [tl] => ALL [tm] => ALL [tp] => ALL [page] => 2 ) Sound Mania -  Elevate your sound to the next level
Hifipiac online
2013.08 (Magyar)
Mystére
model ia21
Mystére ia21 a külsejével és a hangjával egyaránt könnyedén leveszi a lábáról az embert, a precízség, kifinomultság és zeneiség bámulatos összhangja pedig egész egyszerűen telitalálat a javából. A számos csöves erősítő Achilles sarkának számító teljesítményre és dinamikára szintén csak felsőfokú jelzőket lehet alkalmazni, megfelelő hangsugárzóval párosítva az erősítő nemcsak a koncerttermek atmoszféráját, hanem akár még a rock vagy disco hangulatok elővarázslására is képes, természetesen a maga finomságaival megspékelve. Beállítások terén a készülék jó értelemben véve „igénytelen” fajta, mindent elintéz a tulajdonos helyett, akinek így csak a zenehallgatás gondtalan élménye marad.
The Absolute Sound
2013.12 (Angol)
Pass Laboratories
X350.5
"Az alábbi állítás helytelenül van hozzárendelve Nelson Pass-hoz, a Pass Laboratories alapítójához: Az én erősítőimet hallgatni pont olyan, mint ha egy csöves erősítőt hallgatnánk, csak azok nyűgjei nélkül. Ezt biztos valaki más mondta, mert Pass Úr a következőt állítja: Bár elektronikáimban igyekeztem megvalósítani a legjobb csöves erősítők egyes jó tulajdonságait, nem gondolom és nem is volt sosem célom, hogy a csöves gépek hangját lemásoljam. Részemről, mint aki 20 éve csöves rajongó vagyok, az X-350.5-el történt mintegy 2 hónap együttélés után, alá tudom támasztani Pass Úr állítását, miszerint az erősítői jelentős mértékben mutatnak közös vonásokat a legjobb csöves elektronikákkal." "A leendő X-350.5-ös tulajdonosokat több mint egyszerűen jó hangzás fogja várni. Az Ön zenei kollekciójával történő igazán kényeztető együttlétre lehet számítani, amely fájdalommentes, képzelet indító és érzelmekkel töltött lesz. Az óriási teljesítmény, természetes tonális balansz és gördülékenység biztosítja a megfelelő alapot a legigényesebb zenéknek, miközben selyem finomságú zenei passzázsokban lesz részünk. Pillanatnyilag nem jut eszembe egyetlen erősítő sem ebben az árkategóriában, amely ilyen erőteljes és ennyire fájdalommentes hangzást biztosítana. Erősen ajánlott."
Hifipiac online
2013.01 (Magyar)
MUTEC
Zodiac+
A Zodiac+ egy remek készülék, amelynek mind D/A konvertere, mind előfok és fejhallgató szekciója kivételes és lenyűgöző. A közel minden igényt kielégítő csatlakozási lehetőségei kategóriatársai fölé emelik. Megszólalása természetes, részletező képessége és térleképezésének mélysége nagyon meggyőző. Azok, akik most keresnek D/A konvertert feltétlenül vegyék fel listájukra. Megrögzött audiofileknek a Voltikus tápegységgel együtt majdhogynem kötelezően ajánlott.
Hifistatement
2012.01 (Német)
PS Audio
P5 Power Plant
"Évek óta a PS Audio Power Plant Premier (PPP) kihagyhatatlan eleme a legmagasabb zenei élvezeteket nyújtó láncomnak. És a P5 ha lehet még egy fokkal jobb. Amennyiben a komponenseiből a legjobbat szeretné kihozni, akkor be kell invesztálni egy tápregenerátorba, már csak azért is mert az eredmény olyan lesz mintha a komponenseket cserélnéd egyel nagyobbra. Azoknak a perfekcionistáknak, akiknek az ár a fontos, azt ajánlom, hogy sürgőssen nézzenek utána egy használt Power Plant Premier-nek (PPP)."
I-fidelity
2013.08 (Német)
Electrocompaniet
EMP-3
"Az Electrocompaniet egy olyan univerzális lejátszót kínál amit speciálisan zeneszerető embereknek készítettek. A legegyszerűbb CD-től a legnagyobb felbontású Blu-ray-ig, az MP3-tól a legnagyobb felbontású zenéig, akár korongról, akár hálózatról mindent lejátszik. Ez egy igazi digitális mindenttudó?" "Lehetséges a digitális audio-t a legmagasabb szinten egyetlen készülékkel megvalósítani? Az Electrocompaniet EMP-3-al pont ezt lehet tenni. Minden releváns médiát megszólaltat/megjelenít a CD-től, az SACD-n keresztül, a Blu-ray-ig bezárólag, és ugyanakkor nagyfelbontású hálózati lejátszóként is használható. Extraként természetesen rendelkezik az UPNP és DLNA eszközök kényelmes irányíthatóságával és mint videoprocesszor és High-End audiodekóder is használható a külső, HDMI kimenettel rendelkező készülékekhez. Kimagasló hangminőséget kínál a digitális és analóg kimenetein keresztül, akár sztereóban, akár többcsatornás üzemmódban is. Különösen magas minőséget nyújt az XLR stereo-pár kimenetein keresztül, amikor is finom dinamikával, mély térrel és gördülékeny ritmikával szólal meg. Mindezt a Norvégok egy 10kg-os, minőségi nemes megjelenésű akryl/arany dobozba pakolták. A "Highlight" extra díjunk magától értetődik a készülék számára."
SoundStage HI-FI
2012.05 (Angol)
Stax
SR-507
"Amennyiben Ön értékeli a hangerőtől és zenei komplexitástól független transzparens, nyitott és meleg hangozást, akkor a Stax SR-507 és a WooAudio GES erősítő kombinációja a legjobb amit hallottam. Lehet, hogy van jobb, de attól tartok az sokkal többe fog kerülni Önnek. Amennyiben lesz alkalma meghallgatni ezt a rendszert, akkor a legjobb ha felkészül egy újabb kiadásra. Én minden esetre megtartottam a tesztpéldányt és természetesen jár neki a "Reviewes Choice" plecsni."
The Absolute Sound
2013.10 (Angol)
Electrocompaniet
ECD-2
"Nincs cég amelynek tökéletes lenne a teljes felhozatala. Mindegyik cégnél vannak "jó fiúk' és "rossz fiúk". A legjobb tervezőknek az a közös jellemzőjük, hogy kevés "rossz fiút" tartanak a "jó fiúk" pedig igazán jók. Ebben a dologban az Electrocompaniet pedig igazán jól teljesít. De még a "jó fiúk" között is vannak kimagaslóak, ezek egyike az ECD-2-es DA konverter."
Audio
2013.08 (Német)
Electrocompaniet
EMP-3
"Öszzefogllásként: Az EMP-3 minden tekintetben jelentős javulást mutat az elődjéhez képest. Még halkabb lett és még gyorsabban lehet navigálni. A HDMI bemenet és az ARC még több alaklmazási területet nyit meg. A kibővített hálózati lehetőségek mindent egyszerűbbé tesznek. Az új futómű is ragyogóan teljesít és a medernebb képprocesszor is képes még egy kicsit hozni a képen. Az Electrocompaniet megmutatta, hogy manapság, hogyan lehet a High-End gondolkodást a sokrétű médiavilággal sikeresen párosítani."
Hifipiac online
2013.04 (Magyar)
Vienna Acoustics
BEETHOVEN Concert Grand
A Mozart Grandhoz hasonlóan a Beethoven megszólalásából is az akusztikus zene szeretete árad, mindazonáltal a maga kifinomult stílusában a hangsugárzó mindenféle műfajt kivételes minőségben szólaltat meg. Sztatikus jellegűen finom és transzparens magasai illetve közepei, és a hozzájuk párosuló erőteljes mélytartomány különösen élvezetes kombinációt jelent, ami megfelelő minőségű partnerek esetén rocktól a klasszikusokig könnyedén lenyűgözi az embert.
The Audio Beat
2010.02 (Angol)
Vivid Audio
G1 GIYA
"A Giya hangja az, ami a showt szolgáltatta, magától értetődő semlegességgel közvetítette a zenét, a középtartománya eszköztelen volt és gyors tranzienseket továbbított, valamint mély, erőteljes alsó tartománnyal rendelkezett. Az előadása fantasztikusan közvetlen és feltáró volt anélkül, hogy átfordult volna brutális őszinteségbe – nagyon ügyes egyensúlyt teremtett."
Audiophilia
2013.04 (Angol)
PS Audio
Nu Wave DAC
"A PS Audio NuWave DAC egy sallangoktól mentes kimagasló termék. Egyszerűség. És az ára is egy bagatell. Erősen ajánlott."
Hi-Fi+
2011.03 (Angol)
Stax
SR-007 MK2 System 2
"Ami a legjobban lenyűgözött a Staxban, az nem is a kimagasló teljesítménye, (ami önmagában is meggyőző) hanem a következetessége, amivel elérte azt, függetlenül a hallgató méretétől, vagy alakjától. Adj neki egy esélyt, lehet, hogy meglep, az is megeshet, hogy elcsábít majd, de abban biztos vagyok, hogy le fog nyűgözni."
Audiofi
2013.09 (Angol)
PS Audio
P10 Power Plant
"Nagy hatást gyakorolt rám, ez az egyfajta fokozott ”feketeség” (ha lehet így megfogalmazni) a szónikus háttérben, amelynek köszönhetően a részletek jobban kiemelkedtek, kontrasztosabbá váltak. A mikro részleteknek köszönhetően, mélyebb betekintést engedett a felvételekbe. A P10-nek köszönhetően sokkal több levegő került a hangszerek köré és az énekhang is holografikusan szólalt meg, vagyis a részleteket látszólag egy szinte tapintható háromdimenziós térben helyezte el. Ha fali aljzatokon keresztül táplálod a rendszeredet és első alkalommal szeretnél felfedezni ilyen eszközöket, a PS Audio egy félelmetes lehetőség – maradéktalanul tisztává varázsolja a teljes frekvenciatartományt és megszünteti a háttérzajt, aminek hatására komorabbá és élénkebbé válik az előadás. A P10 –et mindenkinek teljes szívemből ajánlom!"
The Absolute Sound
2013.01 (Angol)
Marten
Django XL
"Ezen az árszinten több kiváló választási lehetőség is adott a számunkra; a Django XL mostantól ezen szűk csoportba tartozik. Megfelelő körülmények között, nagyon sok kategóriában, majdnem referencia kaliberű teljesítménnyel rendelkezik, amihez hozzáadhatjuk a zene iránti elkötelezettségét is, amelyre oly sokan vágyunk."
The Absolute Sound
2013.06 (Angol)
Electrocompaniet
EMP-3
"Egy kiváló felskálázó CD lejátszó, ami finom érzékkel tolmácsolja a könnyed és naturális előadást. Koherens és részletes, de az a ráérős fajta, ami zavartalanul enged csak a muzsika hallgatására koncentrálni és mellette azt is elfeledteti, hogy milyen rendszerből is szól a zene. Ez egy kiforrott hang, azok számára, akik már nem a tüzijátékokra gerjednek, nem azt figyelik, melyik szám, hogyan szól, hanem csak egyszerűen zenét szeretnének hallgatni."
Hifipiac online
2012.09 (Magyar)
Stax
SRS-4170
Sztatikus fülest hallgatni mindig nagy élmény, főleg ha egy Stax az illető! A légiesen könnyed, finom felbontású és semleges karakterű hangzás igazából mindenféle műfajon óriási élményt nyújt, a füles valódi terepe azonban igazából a klasszikus zene és általában véve az akusztikus hangszeres műfajok, ahol lélegzetelállító paramétereit igazán érvényre tudja juttatni. Ráadásként a csöves erősítő – sztatikus fejhangsugárzó szett olyan tökéletesen összeillő remek páros, amely az egységek önálló pozitívumait igazi szinergiaként fokozza és emeli még magasabb szintre.