Array ( [prg] => test [tl] => ALL [tm] => ALL [tp] => ALL [page] => 3 ) Sound Mania -  Elevate your sound to the next level
Hi-Fi+
2013.10 (Angol)
Electrocompaniet
ECD-2
"Van egyfajta wow érzése az embernek, amikor meghallja azt a nagy felbontást, egy Amerika DAC-hoz méltó nagy és terjedelmes színpadkép kíséretében és mindehez hozzákapcsolódik egy Európai készülékekre jellemző feszesség és pontosság is. Mivel a zenék megjelenítése sziklaszilárd kézekben nyugszik, bármilyen műfajú zenével vígan elboldogul. Ha a legjellemzőbb tulajdonságát kéne megneveznem, akkor a kiegyenlített jelzőt használnám. Különösen ajánlott!"
HT Review
2013.10 (Angol)
Stax
SRS-4170
"Az SRS-4170 páratlan hangminőségéről, csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. A Stax rendszerek már régóta híresek a tiszta, gyors és egészalakos megjelenítésről. Az SRS-4170 rendszer csak tovább erősíti ezeket a tulajdonságokat, miközben a régi modellekhez képest javult a dinamikai kontraszt, és a mély szekció is kiterjedtebb lett. Ha $ 2000 alatti fejhallgató rendszert keresel, az SRS-4170 rendszer mindenképpen a meghallgatási listád tetején foglaljon helyet."
Stereophile
2011.03 (Magyar)
Mystére
model ia21
"Szerettem az együtt töltött időt a Mystrével. Ha vásárolsz egyet, te is szeretni fogod! Az elmúlt évben tesztelt erősítők közül a Mystère ia21 a kedvencem, ráadásul a legolcsóbb is. Kiváló értékű készülék, erősen ajánlott! "
Computer Audiophile
2012.09 (Magyar)
PS Audio
Perfect Wave DAC MKII
"Az MKII hangkaraktere NativeX üzemmódban valahol a tranzisztoros és a csöves készülékek között helyezkedik el, de inkább egy kissé a tranzisztorosokhoz van közelebb. A Digital Lens-ek és a NativeX üzemmód a digitális fátyolosság 95%-nak kitisztításával életet visz a zenébe. Feszesebb és körülhatároltabb basszus a Lens-ek egyik védjegye. Az MKII frissítés gyökeres változást hozott, így a PerfectWave DAC lényegesen magasabb szinten tudja reprodukálni a felvételeket és ezáltal határozottan a versenytársai felé pozícionálja magát."
Hifi Choice
2013.12 (Angol)
Spendor
A3
”A bámulatos trükk az, hogy rendkívül részletes és roppant kifinomult hallgatni, de közben mégsem válik analitikussá, vagy személytelenné. Inkább mindent egyben tart, a dalok ritmusa jobb a csoportban szereplő összes többinél, ugyanakkor engedi a hallgatót betekinteni a felvételek technikai oldalára is.”
Hifistatement
2013.11 (Német)
Kuzma
Stabi M
"Ez a Kuzma ismét valami különleges lemezjátszó. Értelmes funkciók, ötletek, mint a távirányító a start-stop gombbal vagy az egészen speciális porvédő, amelyek nem másoknak jutottak először az eszükbe. Hangi adottságai viszont egyenesen a zenei mennyország kapujába helyezik a Stabi M-et."
Hi-Fi+
2013.06 (Magyar)
Marten
Django L
”Minden audiophile dolgot jól csinál, de visz bele egy kis jókedvet is. Ésszerű, civilizált hangsugárzó egy vad gyerek oldallal… amit sosem fog kinőni. Ezek mesés hangsugárzók, kellemes áron. Ott kellene lennie sok ember vásárlási listáján.”
Computer Audiophile
2012.09 (Angol)
PS Audio
Perfect Wave DAC MKII
"Az MKII hangkaraktere NativeX üzemmódban valahol a tranzisztoros és a csöves készülékek között helyezkedik el, de inkább egy kissé a tranzisztorosokhoz van közelebb. A Digital Lens-ek és a NativeX üzemmód a digitális fátyolosság 95%-nak kitisztításával életet visz a zenébe. Feszesebb és körülhatároltabb basszus a Lens-ek egyik védjegye. Az MKII frissítés gyökeres változást hozott, így a PerfectWave DAC lényegesen magasabb szinten tudja reprodukálni a felvételeket és ezáltal határozottan a versenytársai felé pozícionálja magát."
Einsnull
2013.03 (Német)
Metrum Acoustics
HEX DA Converter
"Egyszerűen fogalmazva: Az aktuális Octave-NOS DAC egy titkos befutó a saját árkategóriájában. Közelébe jutni csak jelentősebb anyagi befektetéssel lehetséges. A nagy testvér HEX pedig még jelentősebben előrébb helyezkedik el. Ő is a saját pénzért egy igen figyelemre méltó darab."
The Ear Magazine
2013.04 (Angol)
Metrum Acoustics
HEX DA Converter
”Őszintén kijelenthetem, hogy nagyon szerettem a Hex-et, rettentő nagyon! Ha nincs mellette az Esoteric, akkor az első lett volna a képzeletbeli listámon! Nagyon részletes, de sosem esett át a ló túloldalára, az-az soha sem érződött technicistának. Erőteljes terhelés mellet is a hangja tiszta és zajmentes maradt. Ezt a készüléket zeneszeretők készítették zeneszeretők számára. Erősen ajánlott!”
Hi-Fi Critic
2008.01 (Angol)
Dynavector Systems Ltd.
DV XX-2MKII
"Ez egy modern, nagyon nyílt hangú hangszedő, lineáris, kiegyenlített frekvenciatartománnyal és nagyon hiteles tonalitással. Lenyűgözött minket a körültekintő Dynavector tervezés, aminek hála mind mérve, mid meghallgatva méltónak találtunk lapunk ajánlására!"
The Absolute Sound
2009.12 (Angol)
Electrocompaniet
AW 180
"Mindhárom Electrocompaniet készülék valós zeneiséget közvetít, ami meglehetősen ritka a mai high-end elektronikák között. A középtartomány inkább élethűen meleg, mint túlzottan energikus felső középtartománnyal rendelkezik. A basszus feszes és mély anélkül, hogy túlzottnak hatna, a magas úgy szól tisztán, hogy közben sohasem válik karcossá. Tér megjelenítése annyira realisztikus, mint amennyire a felvétel megengedi, valamint a színpadnak inkább természetes mélysége van, mint valótlan szélessége. Amennyiben inkább realisztikus zeneiséget szeretnél, dráma vagy hi-fis effektek helyett, abban az esetben az Electrocompaniet az egyik legjobb félvezetős hang."
Tone Audio
2009.01 (Angol)
Mystére
model ia21
"Dylan hangja annyira szépen és kereken jelent meg előttem, hogy úgy éreztem felállhattam volna a fotelből, hogy néhányszor körbejárhassam, miközben ott ült a szobámban. A Mystére integrált erősítőik úgy lettek tervezve, hogy kényelmesek, megbízhatóak és könnyen használhatók legyenek. Úgy gondolom, hogy sok ember számára a Mystére ia21 egy nagyon magas színvonalú audió rendszer középpontja lehet, meglehetősen baráti áron."
Hi-Fi+
2013.05 (Angol)
Electrocompaniet
ECI-6DS
"Az Electrocompaniet termékei intelligens megoldásokat nyújtanak a vásárlóiknak. Nem tünnek ki a "vegyél meg" fényezős hangjukkal, inkább egy csöves jellegű, hosszabb távú beruházást igérnek. Az ECI-6DS az ékezetes példája annak, hogy ez a márka hogyan bővíti kínálatát a jövő audió-ja irányában. Lehet, hogy árfekvésében a legfelső kategóriába tartozik a digitális egységgel ellátott erősítők körében, de nagyon sokat kínál és mindenféleképp a listád elején kell, hogy szerepeljen, amennyiben ilyenre vágysz."
Positive Feedback
2009.05 (Angol)
Marten
Bird 2
"A "Bird" olyan gyors mint egy elektrosztatikus, egyenletes fentről egészen leig, dinamikus, harmonikus, és pillanatnyilag versenytárs nélküli a 30.000$-os árkategóriában. Lehet többet fizetni, de én nem tudom elképzelni miért kellene. A "Bird" életre kelti a valós zenét. Csak a csúszós padló és a drága jegyek hiányoznak." "Hát igen, meg fogom venni ezt a tesztelt példányt és le fogják váltani az Avalon Eidolonok-at, amelyek eddig a fő referencia hangfalaim voltak." "45 év keresgetés után első alkalommal élvezhetem azt a rendszert amely képes életre kelteni az életszerű zenét az otthonomban."
Hifi World
2011.03 (Angol)
Spendor
A9
"A Spendor új A9-e egy lehengerlő hangfal. Sokkal modernebb hangzása van mint azt Spencer és Dorothy valaha is gondolták volna, úgy, hogy közben megmaradt a csodálatos középtartománya és a legjobb basszusa van ami ebben a kategóriában elvárható."