Array ( [prg] => test [tl] => ALL [tm] => ALL [tp] => ALL [page] => 4 ) Sound Mania -  Elevate your sound to the next level
Stereophile
2011.09 (Angol)
Kuzma
4 Point Tonearm
"A BPT által modifikált Alesis Masterlink-et használva, felvettem egy pár számot 24-bit/96kHz-en, először a Lyra Titan i hangszedővel a 4Point-ot használva, majd az Ortofon A90-el a Continuum Cobrában. Mindkettő a Continuum Audio Labs "Caliburn"-ra volt szerelve. Ezután átcseréltem a hangszedőket a hangkarokban és azt is rögzítettem, majd körültekintően összehasonlítgattam a négy felvételt. Mindkét hangkar nagyszerű és tonálisan is nagyon hasonlítanak egymásra, de a Kuzma 4Point több energiát tud magából kipréselni. Sokkal közelebb állt a hangja a szalaghoz mint bármelyik másik hangkarnak amit eddig hallgattam. A Graham nemrég frissített Phantom változata is jó úton halad, de pillanatnyilag a Kuzma 4Point a legjobb hangkar a pályán"
AVguide
2012.02 (Angol)
MUTEC
Zodiac Gold
"A Zodiac Gold analógosabban szólt, mint a referencia DAC-unk. A Voltikus tápjával együtt egy nagyon alacsony torzításu DAC, ami a gondosan megmutatja zenében lévő nüanszokat. Mindemellett egy nagyon neutrális előerősítő és egy kiváló fejhallgató erősítő is egyben. Amennyiben kiemelten fontos számodra a pontos hang, a Zodiac Gold a kipróbálandó készülékek listájának tetején helyezkedjen el."
Tone Audio
2013.03 (Angol)
Pass Laboratories
XA200.5
”Sok audiophile erősítő szenved a túl nagy kontroll és damping faktora miatt, amik elszívják a zene lelkét, de az XA200.5 stílustól függetlenül valóságosan a zenél. Ezek az erősítők fájdalmasan hangosan tudnak szólni torzítás nélkül. Nem csak kontrolláltak, hanem gyorsak is egyben. Nagy és levegős háromdimenziós teret rajzolnak – még egyszer mondom, hasonlóan szól, mint a kedvenc csöves erősítőd, de meglehetősen nagyobb dinamikával és kontrollal.”
Hi-Fi News
2013.03 (Angol)
PS Audio
P10 Power Plant
"A legalsó tartomány nagyobb súlyúvá vált és melegebb lett a tonális balansz. A P10 közreműködésével az Exposure jóval kontrolláltabban hangzott. Ez a sokoldalú, nagy teljesítményű hálózati regenerátor teljesen megérdemelten a PS Audio legújabb termékei csúcsán helyezkedik el. Figyelembe véve szolgáltatásait és hogy mennyi mindent kínál, különösen jó ár-érték arányt képvisel."
Stereophile
2011.10 (Angol)
Vivid Audio
B1
"Furcsának tűnhet a ’ bőséges ’ jelző használata a B1 alsó frekvenciatartományának jellemzésére, de tényleg bőségesek voltak azok a mélyek. A B1 egyszerűen csak eltűnt a felvételeken lévő információ útjából, valamint ténylegesen valósághűen szólaltatta meg a hangokat. Imádtam!"
Image Hi-fi
2013.01 (Német)
Mystére
model ia21
"Az én külső megjelenésem, az utóbbi hetekben jelentősen romlott. Ugyanis, csak néha jutott eszembe egy kicsit aludni. Legközelebb akkor fog eljönni a nagy alvás pillanata, amikor vissza kell majd adnom a készüléket. De akkor sem fog sokáig tartani."
Hifi Choice
2010.12 (Angol)
Electrocompaniet
ECI-5 MKII
"Az ECI 5 MKII-t egy hatalmas dicséret illeti. A tradicionális Electrocompaniet erényeket és megépítettséget hordozza, hozzáadva egy nagyon lenyűgöző időzítő és ritmusérzéket, ami egy jobban átérezhető élő jelleget és lelkesedést ad egy összetett zenei anyagnak."
The Audio Beat
2013.04 (Angol)
Kuzma
Stabi M
"A zene tisztasága, elkülönülése és stabilitása a mesterszalagokat idézi fel bennem, kivéve a majdnem klinikai és kissé mechanikus tulajdonságokat, amikkel a szalagokat szokták illetni. A sávszélessége és a folyékony, természetes tempója lebilincselő, a mechanikusság minden érzését hátrahagyva játssza le a felvételeket."
Hi-Fi Critic
2013.09 (Angol)
Spendor
D7
"Kivételes ének artikulációval rendelkezik: női énekhangok rendkívül természetesek és egyben nagyszerű perspektívákat nyújtanak. Élveztem a ropogós, dallamos és erőteljes mélyeket, melyek szépen kiterjedtek, egészen 35 Hz-ig. A D7-et könnyű meghajtani, valóban használható csöves erősítővel is. A megépítettsége és a fényezése is első osztályú, mi többet szeretnénk még?"
Enjoy The Music
2013.06 (Magyar)
Metrum Acoustics
Octave MKII DA Converter
"Üdítően hat, hogy a Metrum Octave MKII–ben egy olyan tulajdonságokkal felruházott DAC-ot ismerhetünk meg, amely kiemelkedik a legtöbb DAC-hoz képest. Nem lehet kétség afelől, hogy a Metrum Octave MKII szinte minden tekintetben egy kiváló DAC. Azoknak fog legjobban tetszeni, akik a természetességet és valósághű ábrázolást részesítik előnyben egy hiper-elemző hanggal szemben."
Enjoy The Music
2012.12 (Angol)
Mystére
model pa11
"A Mystère pa11 csöves végerősítő valóban egy hihetetlen termék. Pontosan olyan típusú készülék, amivel igazán kellemes első benyomásokat lehet szerezni a csöves erősítők hangzásából, ami esetleg annyira elcsábíthat a vonzerejével, hogy sok-sok évig biztos pontja lesz a rendszerednek és együtt fog nőni vele. Nem is kérdéses, ez az erősítő határozottan fantasztikus!"
Digital Trends
2012.05 (Angol)
MUTEC
Zodiac
"Figyelembe véve mindent, amit az Antelope Zodiac kínál, kiérdemelte a legnagyobb és leglekesebb ajánlásunkat. Bárhogyan is próbálkoztunk, semmilyen tekintetben sem tudtunk belekötni. Egész egyszerűen a legjobb DAC és fülhallgató erősítő, amit valaha is hallottunk."
The Absolute Sound
2013.07 (Angol)
Vienna Acoustics
BEETHOVEN Baby Grand SE
”Mindent egybevéve – a teljesítményét, kidolgozását, alkatrészeinek minőségét, progresszív, kifinomult dizájnját és figyelembe véve azt a tényt, hogy Európában készül, Európai munkások fizetésével – a Beethoven Baby Grand Symphony Edition hangsugárzó nagyon sokat nyújt az őszintén szólva nem is túlárazott áráért.”
What Hi-Fi
2013.06 (Angol)
Spendor
D7
"Ezek a hangsugárzók egy széles, nyitott és jól fókuszált színpadképet közvetítenek, aminek hatását a gondos pozícionálás segít maximalizálni, de sohasem válnak fárasztóan részletezővé. A legjobb Spendor hangsugárzó, amit az elmúlt években hallottunk. "
Enjoy The Music
2012.01 (Angol)
Mystére
model ca11
"A Mystère eltávolítja a misztikumot a csöves szerkezetek használatából és helyére egy élvezetes zenehallgatást hoz vissza.Általában a csöves készülékekről mindenkinek a varázslatos középtartomány jut eszébe, de ezzel a kis előerősítővel az alsó szekció is rendben volt. Ebben az árszegmensben kötelező meghallgatni mindazoknak, akik csövest komponenst szeretnének használni a láncukban."
Hifi Choice
2009.11 (Angol)
Vivid Audio
K1
"Káprázatos, gyors, kiterjedt sávszélekkel és remek ritmussal rendelkezik. Nem is lehetne sokkal többet kérni egy hangsugárzótól. A Vivid K1 kétségtelenül az egyik legjobb hangsugárzó a bolygón. Isten tudja csak, hogyan képes ezt a teljesítményt a Vivid Giya felülmúlni."