Array ( [prg] => test [tl] => ALL [tm] => ALL [tp] => ALL [page] => 5 ) Sound Mania -  Elevate your sound to the next level
Hi-Fi News
2013.04 (Magyar)
Electrocompaniet
ECD-2
"Egyszerűen lenyűgözött az ECD 2 élettel teli viselkedése, ami egyben egy hihetetlen feszes, ütős és ritmikus előadást is mutatott. Valahogy képes egyszerre dinamikus, levegős, sima, eleven és lágy lenni, ami teljesen magával ragadó. Minden pillanatát, amikor hallgattam, egyszerűen imádtam és ez tükrözi a legjobban, hogy milyen messzire is jutott már a számítógép alapú lejátszás, az elmúlt években."
Hifi Records
2010.04 (Német)
Electrocompaniet
AW 400
"Az AW-400-al nem maradt egyetlen kívánságom sem beteljesületlenül, a hangja képes lehozni a csillagokat az égről minden zeneszerető ember számára (persze amennyiben a rendszer többi eleme is rendben van). Ezért az Electrocompaniet egy igen előkelő helyet foglal el az én személyes ranglistámon."
What Hi-Fi
2013.07 (Angol)
Pathos
Aurium
"Mi nagyon szeretjük ezt a fejhallgató erősítőt. A hangja egy elképesztően csábító kombinációja a transzparenciának és a hajtásnak. A középhangoktól felfelé pont olyan részletes, ahogy csak azt mi szeretjük." "A basszusban itt van egyben minden amire számíthatsz: erő, gazdagság és agilitás."
AVRevolution
2013.01 (Angol)
PS Audio
Nu Wave DAC
"Az 1000$ alatti DAC piac igen csak zsúfolt napjainkban. A PS Audio a Digital Link-el hosszú évek óta stabil játékos ezen a területen. A NuWave DAC annyiban formabontó, hogy a PS Audio csúcs DAC-jának, a PerfectWave DACII-nek a lebutított változata. Jópár hasonló árú DAC ment már át a lehallgató szobámon, de egyik sem rendelkezett a NuWave megépítési minőségével és a nagy, megnyerő hangjával."
Stereophile
2012.09 (Magyar)
Marten
Django XL
"15,000$ sok pénz egy pár hangfalért, de ésszerű, különösen, ha figyelembe vesszük a Django XL gyártási minőségét. A Django nagyon jó értékeket képvisel napjaink audio világában, a legtöbb hangfal nem szól ennyire jól, függetlenül attól, hogy mennyibe kerülnek. Azzal az elektronikákkal párosítva, amik a rendelkezésemre álltak, a Marten Django XL a legjobb hangzást nyújtotta számomra, amit valaha is volt szerencsém hallani a szobámban. Erősen ajánlott."
STEREO
2013.06 (Német)
Electrocompaniet
ECI-6DS
"Egy elfogadható áron kínálja az Electrocompaniet, a legmagasabb fokú hangminőséget, karöltve sokoldalúsággal és kiváló kidolgozottsággal. Az ECI 6DS egy igényes megoldást kínál a kis hellyel rendelkezők számára."
Enjoy The Music
2013.06 (Angol)
Metrum Acoustics
Octave MKII DA Converter
"Üdítően hat, hogy a Metrum Octave MKII–ben egy olyan tulajdonságokkal felruházott DAC-ot ismerhetünk meg, amely kiemelkedik a legtöbb DAC-hoz képest. Nem lehet kétség afelől, hogy a Metrum Octave MKII szinte minden tekintetben egy kiváló DAC. Azoknak fog legjobban tetszeni, akik a természetességet és valósághű ábrázolást részesítik előnyben egy hiper-elemző hanggal szemben."
Hi-Fi+
2013.06 (Angol)
Marten
Django L
”Minden audiophile dolgot jól csinál, de visz bele egy kis jókedvet is. Ésszerű, civilizált hangsugárzó egy vad gyerek oldallal… amit sosem fog kinőni. Ezek mesés hangsugárzók, kellemes áron. Ott kellene lennie sok ember vásárlási listáján.”
Hi-Fi+
2013.07 (Angol)
Metrum Acoustics
HEX DA Converter
"A Metrum Hex egy valóban ösztönzően hangzó DAC, nyugodt, nyitott, rendkívül leleplező, kiváló ritmusú és dinamikus. Minden jó dolgot úgy ad elő, ahogy csak a hanglemezek szoktak, energikus és izgalmas."
Hi-Fi+
2013.04 (Angol)
Kuzma
Stabi M
"Olyan precizitással prezentálja a hanglemezeket, amit normál esetben csak egy frissen készült mester szalagtól várnánk csak el. Annyira dinamikus és izgalmas, mintha egy 55 évvel ezelőtti Jazz fesztiválon lennél. Tehát szükséged lesz egy világklasszis rendszerre, hogy teljes mértékben kihasználhasd a Stabi M tudását, de a végeredmény olyan lesz, mintha kezedben lenne a történelem összes stúdiójának a kulcsa! Nagyon erősen ajánlott!"
Hi-Fi News
2013.03 (Angol)
Mystére
model ia11
"A csoportból a Mystère IA 21-tetszett a legjobban, ami engem is meglepett simaságával és a természetes kifejezőképességével éppanyira, mint minőségi kivitelezésével és stílusának gondos kidolgozásával."
STEREO
2012.12 (Német)
Marten
Django XL
"A Miles, egy a hosszú évek során érlelt koncepció, amely az olyan ínyenceknek szól, akik meg tudják különböztetni a hangerőt a dinamikától. Annyi High-End amennyi csak egy helyen lehetséges, plusz mindennek a tetejében egy jó nagy adag élvezeti faktor - ez pedig a Django."
STEREO
2012.12 (Angol)
Mystére
model ia21
"Egy kellemes jövevény a piacon. Automatikus munkapontbeállítás, válogatott előtét csövek, összetett lábtól-lábig vezetékelés és egyedi ellánállásokból felépített hangerőszabályzó - ritkán látott megoldások ebben az árkategóriában."
Hi-Fi Advice
2013.02 (Angol)
PS Audio
Nu Wave DAC
"Egész nap és egész este hallgattam az NDW-t és egyszer sem fordult meg a fejembe, hogy visszakapcsoljak az egyik nagyobb DAC-omra. Egyszerűen csak jól szólt. A NuWave DAC teljesítmény jóval az 1100 eurós DAC-ok felett áll. Habozás nélkül nevezhetjük bombavételnek."
Hifi Choice
2013.04 (Angol)
Spendor
D7
”Úgy gondolom, hogy a Spendor felülmúlta önmagát, az összes tőlük megszokott hangra gyakorolt pozitív tulajdonságaikat megkapjuk, megspékelve erővel, energiával és precizitással. Eredményképpen egy olyan hangsugárzót kapunk, amit öröm hallgatni, függetlenül attól, hogy mit játszunk rajta.”
Stereophile
2013.01 (Angol)
Spendor
SP100R2
"A Classic SP100R2 nyilvánvalóan semlegesebb volt, mint a referencia hangsugárzóm. Nyílt, érthető, korrekt, anélkül, hogy egy kicsit is hűvös lett volna. A Spendor Classic szériás zászlóshajója legalább annyira, ha nem jobban ajánlott, mint a még jobban megérdemelt, referencia státusza."