Array ( [prg] => test [tl] => ALL [tm] => ALL [tp] => ALL [page] => 6 ) Sound Mania -  Elevate your sound to the next level
Hi-Fi+
2012.12 (Angol)
Vienna Acoustics
SCHÖNBERG
"A Schoenberg ötletes kabinet kialakítása igencsak feltűnő külsőt kölcsönöz neki, mindemellett komoly hangzásbeli előnyhöz is juttatja a hasonló árú MDF dobozokkal szemben. Az előny világosan érzékelhető a tiszta és zavartalan zenei közvetlenségben, a megjelenítésben, a drámában és közlékenység minőségében."
Hifi Choice
2013.06 (Angol)
Dynavector Systems Ltd.
DV 20XH
"Az eredmény pompás, könnyed szórakozás volt, egyik album a másikat követett köszönhetően a bőséges részleteknek, gazdag basszusnak és a nagyon magas fokú zeneiségnek. Összeségében egy nagyon jó hangszedő, igen csak megéri felfedezni."
What Hi-Fi
2013.02 (Angol)
MUTEC
Zodiac Gold
"A Zodiac Gold/Voltikus egy nagy képességű páros és egy olyan hangbalanszal rendelkezik ami lehetővé teszi a hosszú távú zenehallgatást. Mi nem tudunk olyan riválisról aki felvenné a versenyt vele a szolgáltatások terén."
Analog Planet
2013.01 (Angol)
Kuzma
4 Point Tonearm
"A csapágyazás minőségének nagy hatása van a hangra és nem vagyok benne biztos, hogy létezik jobb csapágyazású kar, mint a Franc Kuzma által tervezett 4 Point. A kar hangja közvetlenséget, folyamatosságot, transzparenciát, linearitást és olyan leleményes mechanikai szabadságot kínált, amit eddig úgy gondoltam, hogy csak a szalagos magnók adhatnak."
Stereophile
2012.10 (Angol)
Vivid Audio
K1
"A Vivid K1 az egyike az abszolút kedvenc hangsugárzóimnak. Ha megengedheted magadnak, úgy gondolom még jobb ár/érték aránya van, mint az Oval 1-nek. Bravo!"
Stereophile
2012.09 (Angol)
Marten
Django XL
"15,000$ sok pénz egy pár hangfalért, de ésszerű, különösen, ha figyelembe vesszük a Django XL gyártási minőségét. A Django nagyon jó értékeket képvisel napjaink audio világában, a legtöbb hangfal nem szól ennyire jól, függetlenül attól, hogy mennyibe kerülnek. Azzal az elektronikákkal párosítva, amik a rendelkezésemre álltak, a Marten Django XL a legjobb hangzást nyújtotta számomra, amit valaha is volt szerencsém hallani a szobámban. Erősen ajánlott."
6moons
2012.12 (Angol)
Metrum Acoustics
HEX DA Converter
"A Hex egyszerűen háttérbe szorította a Bursont a különböző hangszerek természetes tonalitásának reprodukálásában. Rendkívül gazdag és organikus anélkül, hogy csalna a hangzásban."
Stereophile
2012.12 (Angol)
Mystére
model ia21
"Szerettem az együtt töltött időt a Mystrével. Ha vásárolsz egyet, te is szeretni fogod! Az elmúlt évben tesztelt erősítők közül a Mystère ia21 a kedvencem, ráadásul a legolcsóbb is. Kiváló értékű készülék, erősen ajánlott! "
The Absolute Sound
2012.09 (Angol)
PS Audio
Perfect Wave DAC MKII
"A legjobbat képesek kihozni a felvételekből, a legszelídebbektől a leghangosabbakig. A régi felvételek megszólaltatása közben úgy zeneiek, hogy mégsem válnak túlzottan megbocsátóvá. Habozás nélkül csak ajánlani tudom a DAC II-t és a Memory Playert. Ez a páros az egyike a legjobb hangú és legfunkcionálisabb high-end készülékeknek, amiket valaha is teszteltem."
Stereomojo
2012.10 (Angol)
MUTEC
Zodiac
"megéri az árát, különösen a sokrétűsége tekintetében. Hangzás szempontjából a leglenyűgözőbb volt a zenének a ritmusa és az időzítése valamint a hihetetlen jelenlétérzet és a kiterjedés a magastartományban."
Analog Planet
2012.08 (Angol)
Audio Desk
Vinyl Cleaner
”Eddigi tapasztalatom szerint, ez a világ legjobb lemezmosója. Ez a leghatékonyabb és legkönnyebben kezelhető lemezmosó, amit valaha próbáltam. Megvettem a tesztelt a példányt!”
Stereo Times
2012.07 (Angol)
PS Audio
P3 Power Plant
"A mélyek feszesebbek és artikuláltabbak lettek, a közép tartomány átlátszóbb és közvetlenebb viselkedése párosult egy kellemes zeneiséggel. A magas tartomány pedig pontosabbá és kevésbé ködössé vált. Szóval újból megfogadom a saját tanácsomat és a nagyszobámban lévői referencia rendszeremhez jómagam is megvásárolom a PS Audio P3 Power Plantet."
Stereoplay
2012.05 (Német)
Vivid Audio
G2 GIYA
"Ez a hangfal mint műalkotás is megállná a helyét. A formája azonban pontos akusztikai követelményeket elégít ki. Az eredmény egy lenyűgözően teres, teljesen természetes hangzás amely a hangfal testét teljesen láthatatlanná teszi. Fantasztikus."
Hi-Fi+
2012.04 (Angol)
MUTEC
Zodiac Gold
"Az Antelope a tisztaságról és természetességről szól. Analógosabban szólt, mint a referencia DAC-unk. Az Antelop Audios Zodiac Gold a Volitkus tápegységgel egy nagyon alacsony torzítású DAC, amely a zenében rejlő finom árnyalatokat is képes megmutatni a roppant semleges előfokával és erős fejhallgató erősítőjével együtt."
Stereoplay
2012.02 (Angol)
Electrocompaniet
EMP-2
Gratulációnk a Norvégeknek. A régóta várt álom végre sikerült: egy audiofil hálózati és CD/DVD/SACD/BluRay lejátszó készülék kellemesen meleg hangal.
Hi-Fi+
2012.03 (Angol)
Spendor
A3
”A legjobb dolog, amit mondhatok az A3-ról, hogy mindenképpen egy hosszú távú megoldás lehet. Izgalmasan, részletesen és vidáman szól. Ez a hangsugárzó a mindannyiunk számára készül. Ezzel a típusú hanggal évtizedeket lehet magabiztosan eltölteni.”