Array ( [prg] => test [tl] => ALL [tm] => ALL [tp] => ALL [page] => 7 ) Sound Mania -  Elevate your sound to the next level
Positive Feedback
2012.04 (Angol)
Vienna Acoustics
THE MUSIC
”Két szó jelenik meg ismétlődően a jegyzeteimben, valamint a meghallgatás közben folyton ez jár a fejemben: természetesség és sebesség. Ez az összes műfajú zenére és minden frekvenciatartományra érvényes. A The Music az egyik legtermészetesebb hangú hangsugárzó, amit valaha hallottam.”
Positive Feedback
2011.11 (Angol)
Marten
Django XL
"Sohasem gondoltam volna, hogy valaha is együtt tudnék élni egy kevesebb mint 30.000$-os hangsugárzóval. Nagyon kevésszer hallottam jobb színpadi előadást, mélységet, felbontóképességet, vagy térleképzést, beleértve a Djangotól akár kétszer, vagy háromszor drágább hangsugárzókat is."
Hometheater online
2011.08 (Angol)
Vienna Acoustics
BEETHOVEN Baby Grand
"Kivitelezése pazar, elképesztően néz ki és a hangi tulajdonságai miatt mind zenén mind mozin kiválóan szól."
Tone Audio
2011.07 (Angol)
Vienna Acoustics
HAYDN Grand
"Gyakorlatilag hibátlan a Viena Acoustics Haydn, különösképpen ezen az áron! Ezek a hangsugárzók nagyon boldoggá tudnak tenni, míg nincsenek szomszédjaid!"
Hi-Fi+
2010.12 (Angol)
Vienna Acoustics
THE KISS
”Makulátlanul megmunkált, kulturált és kifogástalan modorú prima donna! A Kiss az első pillanattól fogva kívánatos, csábító, bájos és mélységesen közlékeny volt.”
Audio
2011.07 (Német)
MUTEC
Zodiac+
"Nagyon precíz, megrendíthetelenül neutrális D/A konverzió és sokrétűség jellemzi a berendezést. Ahhoz, hogy a csoporttesztben szereplő különálló célkészülékekből összerakjuk azt a szintet amit a Zodiac+ egyben képvisel, igen csak meg kellene feszítenünk magunkat."
6moons
2011.11 (Angol)
ASI - Franck Tchang
Grand Stereo
”Nem volt különbség a hangban, akár illedelmes szomszédbarát , akár őrült hangerőn hallgattuk. A rohamok sebessége fenomenális és igazán élő benyomást keltő volt.”
Hi-Fi Critic
2011.10 (Angol)
Metrum Acoustics
Octave NOS DA Converter
"Az Octave egy jó rendszerben következetesen nyílt, őszinte és örömteli hangot tolmácsol, ami folyamatosan mosolyra késztet."
The Absolute Sound
2011.06 (Angol)
Vienna Acoustics
MOZART Grand SE
”A Mozart Concert Grand SE egy igazi álló hangsugárzó, annak minden előnyével, de megvan benne a monitorokra jellemző lélek és előadásmód. Ez a ritka doboz nem nyomja rá saját hangját a zenére.”
Hi-Fi Critic
2011.06 (Angol)
Dynavector Systems Ltd.
DV DRT XV-1s
"Elcsábítja mind az eszed, mind a szíved és tényleg többet mutat a felvételeidből! Félreismerhetetlenül analóg, a krémes, folyékony zenei akkordokat, fáradhatatlan és kivételes őszinteséggel közvetíti a barázdákból."
Hi-Fi+
2011.02 (Angol)
Karan Acoustics
KA I180Mk2
"Sokan vannak, akik elismert és nagynevű erősítőjüket cserélték le Karanra és soha többet nem néztek vissza. Amit különösen lenyűgözőnek találtam a Karanban, az a precíz időzítése és ezért nem nehéz megérteni, hogy miért dicsérik a Naim felhasználók annyira."
Hi-Fi+
2011.05 (Angol)
Kuzma
Stogi S-12
"A lemezjátszó úgy lett tervezve, hogy mindig semleges maradjon, így a kar ki tudja csikarni az összes információt a barázdákból, amit tökéletesen meg is tesz."
Hi-Fi+
2011.02 (Angol)
Spendor
A9
"Ez már az a típusú hangsugárzó, ami apáról fiúra szállhat. Pontosan ennyire jó. Az A9 minden bizonnyal egy jó egyensúly az ész és a szív között."
6moons
2011.04 (Angol)
MUTEC
Zodiac Gold
"Kérdés az, hogy mi mindent várhatnánk még el egy ilyen készüléktől. Úgy gondolom nem lehet több kívánságunk. Az ügy lezárva."
MIX Magazine
2011.04 (Angol)
MUTEC
Zodiac+
"Nem voltam felkészülve a reakciómra, amikor átváltottam a Zodiac+-ra. Drámaian hatott – nem hajszálnyi volt a különbség. A mix hirtelen ütősebb és tisztább lett."
Digital Audio Review
2011.06 (Angol)
Bladelius Design Group
USB DAC
”A Bladelius kiemelkedő zenei alapot és testességet biztosított. Megnyugtató hallgatni, nem éles vagy érces. Jobban meghatározható, hogy mi nem, minthogy mi valójában és mégis ő a nyertes!”