Array ( [prg] => test [tl] => ALL [tm] => ALL [tp] => ALL [page] => 8 ) Sound Mania -  Elevate your sound to the next level
The Absolute Sound
2010.12 (Angol)
Mystére
model pa21
"Harmonikus texturáltsága gazdag, bőséges, a sűrűsége közelít az élő előadáshoz. 8000$ alatt nem tudnék más előerősítővel élni – ennyire jó!"
6moons
2010.11 (Angol)
MUTEC
Zodiac+
"A Zodiac+ egy meggyőző debutáns. A Wyred4Sound és a Weiss DAC2 szintjein versenyzik, mindkettőt felülmúlva a szolgáltatások terén."
Hi-Fi News
2010.12 (Angol)
Electrocompaniet
ECI-5 MKII
„Úgy éreztem magam, mintha egy club, vagy pub atmoszféráját lélegezném be, a zene teljesen lebilincselt.”
Hifi Choice
2010.07 (Angol)
Spendor
SA1
"A kiemelkedő színvonalú előadás és hangminőség magáért beszél. Az SA1 erőssége abban rejlik, hogy képességeihez mérten, mindent rendkívül jól csinál!"
Stereophile
2010.07 (Angol)
Vivid Audio
G1 GIYA
"A G1 Giya a legjobb hangsugárzó, amit valaha halottam? IGEN és mostantól ez lesz a referenciám.'
High Fidelity Poland
2010.02 (Angol)
Bladelius Design Group
Embla
"Ez a digitális berendezés a Bladelius-tól a leganalógabb hangú zenelejátszó, amit az utóbbi időben vendégül láttam."
Hi-Fi+
2009.07 (Angol)
Spendor
A6
”Ezek a hangsugárzók igazi élő, lélegző zenét hoznak az otthonodba – mint ahogy a hi-fi-nek kellene is. Egyszerű használni, meghajtani és a legjobbat kihozni belőlük. Szeretem az A5-öt, KIVÁLÓÓÓÓÓÓ!”
Hifi World
2010.04 (Angol)
Spendor
ST
"Ha a kiegyensúlyozottság összefoglalóját, a pontosság megtestesítőjét és az aprólékosság mintaképét keresed, ezek a hangsugárzók neked valók!”
Hifi World
2009.09 (Angol)
Vivid Audio
B1
"A Vivid nem kevesebb, mint üdítő, villámgyors, elképesztően teljes, nagyon egységes és zeneileg kifejező. A B1 sokkal pontosabban töltötte meg a szobámat zenével, mint akármelyik THX-es házi mozi rendszer, amit idáig hallottam."
TNT-Audio
2007.11 (Angol)
Dynavector Systems Ltd.
DV KARAT 17D3
”Mesés előadást és bámulatos produkciót nyújt, a kontroll és a részletek első osztályúak. A másik kiemelkedő tulajdonsága a félelmetes gyorsaság, valamint ott van még a célzatos melegsége is. ”
Stereophile
2005.02 (Angol)
Marten
Coltrane 2
"Amit a legjobban szerettem a Coltraneban, az a könnyedsége, amit bármilyen hangerőn produkált, de leginkább akkor, amikor halkan hallgattam. Legalább ennyire lenyűgözött a makrodinamikai rétegződése, holografikus térábrázolása és szemléletes háromdimenziós képalkotása is."
Hifi Choice
2006.12 (Angol)
Stax
SR-007 MK2 System
”A Stax történelmet írt az ilyen típusú termékeivel és ezek a modellek a vállalat összes tudását magukba foglalják.”
Positive Feedback
2006.12 (Angol)
Stealth Audio Cables
Indra V10 RCA
”Nincsenek ’ott’, az Indra kábelek egyszerűen eltűnnek. Nem hallod, hogy beleszólnának vagy belepiszkítanának a hang rettenthetetlen dicsőségébe. Teljesen néma cinkosai a hangmérnök munkájának.”